Halfling Tycoon

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Halfling Tycoon

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Halfling Tycoon játék

Halfling Tycoon Halfling Tycoon
background
Leírás:
Védd meg a Barry-val, a kis hobbit fiúval a világot a gonosz óriás szörnyektől ebben az izgalmas stratégiai játékban. A játék az utolsó félszerzet világban, Halfeim-ben játszódik, a feladatod pedig az, hogy segíts Barry-nek nyersanyagokat gyűjteni és megszervezni az óriások elleni védelmet. A kaland játék legnagyobb részében gyűjtögetés zajlik, eleinte csak a farmon tudod ezt megtenni. A játék előrehaladtával viszont újabb lehetőségek és helyszínek nyílnak meg Barry előtt, mint például a bánya vagy az erdő. A begyűjtött aranyból szinte minden helyen tudsz fejlesztéseket elindítani. A fejlesztéseknek köszönhetően felgyorsíthatod a termelésedet. A faluban a fejlesztéseken túl a seregeidet is össze tudod állítani. A játék elején itt is csak egyszerű harcosokat és lándzsákat képezhetsz ki. A Conquest, azaz a hódítási részében a játéknak kell legyőznöd a különféle óriásokat. Az összetoborzott katonáidat itt küldheted csatába a gonosz ellen. Ha győzedelmeskedsz, akkor tovább léphetsz egy újabb helyszínre, ahol egy nagyobb és erősebb óriás vár rád és a csapatodra. Intézd el az összes ellenfelet a játékban és szabadítsd fel a hobbitok földjét!
Készítő:
Gamesgames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3226
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.11)

Oszd meg barátaiddal is a Halfling Tycoon játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist