Goblin Treasure Hunt

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Goblin Treasure Hunt

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Goblin Treasure Hunt játék

Goblin Treasure Hunt Goblin Treasure Hunt
background
Leírás:
Az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb játék típusa lett a kattintós játék, amelyben nincs más dolga játékosnak, mint minél többet kattintson az egerével. Nincs ez másképpen a Goblin Treasure Hunt játékban sem. A játék célja, hogy minél több szörnyet intézz el a zöld manóval. Kattints a jobb oldalon található kincsesládára, hogy arany pénzt dobjon ki magából. Gyűjts össze ezeket a pénzérméket és használd fel a fejlesztésekre, vagy különböző tárgyak vásárlására A bal oldalon található titkos tárgyakat tartalmazó ládára kattintva, egy véletlenszerű eszközt, fegyvert vagy más hasznos tárgyat kapsz.
A játék bal szélén további ikonokat láthatsz. A legfelső, egy kék kupát ábrázoló ikon: itt láthatod a játék különleges küldetéseit. Próbáld meg mindet teljesíteni a játék során. Ez alatt, az U betűvel jelzet ikonra kattintva találod a fejlesztéseket. Itt rengeteg lehetőséged lesz fejlesztéseket vásárolni, természetesen elegendő arany pénzért cserébe. A következő I betűvel jelzett dobozka ikon, a hősödnél található tárgyak listáját mutatja meg. Itt tudod a felesleges ikonokat eladni. Erre szükséged is lesz, mert csak korlátozott számú tárgyat vehetsz magadhoz.
A fejlesztések és az aranybányászat mellett a legfontosabb része a játéknak a harc. A To Battle feliratra kattintva térhetsz át a csatamezőre, ahol különféle nagyságú és erősségű lényeket kell legyőznöd. Ha egy adott helyszínen megöltél minden szörnyet, akkor léphetsz tovább egy újabb csatatérre. Gyűjtsd be a szörnyekből és ellenfelekből kihulló pénzeket és gyémántokat. Győzz le mindenkit a pályákon és legyél te a legerősebb manó a vidéken!
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2754
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Goblin Treasure Hunt játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist