Fun in the Sun

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Fun in the Sun

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Fun in the Sun játék

Fun in the Sun Fun in the Sun
background
Leírás:
Segíts Andrew-nak újra megnyitni a trópusi szigeten található szállodáját, járd körbe a környéket, beszélj emberekkel és szerezd meg a megnyitáshoz szükséges összeget. A sziget tanácsa be akarja zárni a hotelt, melyet csak egy módon menthet meg Andrew, a tulajdonos, ha kifizeti 5000 dolláros költséget a tanács számára. Balszerencséjére a hotelt be is zárták, és a kulcsokat is elvitték. A főhős pénztárcája viszont a hotelen belül van. A szálloda előtt állva rögtön meg is szólíthatod Stephanie-t, hogy tud-e kölcsön adni pénz. Sajnos a csinos pultos lányt pénzt nem fog tudni adni, de rengeteg hasznos, és segítő tanáccsal lát majd el. Fedezd fel a környék különböző helyszíneit, beszélj az emberekkel és tudj meg hasznos információkat. Gyűjtsd be a szükséges tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Próbáld meg minél hamarabb megszerezni az 5000 dollárt, hogy mihamarabb újra meg tudja nyitni Andrew a hotelét.
Készítő:
Mousebreaker.comm
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
4334
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.38)

Oszd meg barátaiddal is a Fun in the Sun játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist