Frozen Islands New Horizons

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Frozen Islands New Horizons

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Frozen Islands New Horizons játék

Frozen Islands New Horizons Frozen Islands New Horizons
background
Leírás:

Egy seregnyi viking elhatározta, hogy meghódítja az ismeretlent, segítsd őket útjuk során, toborozz sereget és vezesd őket a csatákban. A Frozen Islands legújabb részében ezúttal egy új világban kell hódítanod, egy olyan szigettel teli világban, amely tele van szörnyekkel és veszélyes csapdákkal. Állítsd össze a viking seregedet, és küldd őket a kiválasztott szigetre. Használd a csaták során a különleges viking képességeket, melyek segítségével erősebb támadásokat tudsz vezetni, illetve erős védelmet szerezhetsz a katonáid számára. Minden elfoglalt szigeten adót tudsz behajtani, mindannyiszor, amíg az ott élő nép jó hangulatban van. Vigyázz arra, hogy nehogy eluralkodjon a rossz hangulat, mert akkor elvesztheted az adott szigetet. Győzedelmeskedj az összes csatában, hódítsd meg az ismeretlent és légy te az uralkodó viking!

Készítő:
Y8.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
4238
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.62)

Oszd meg barátaiddal is a Frozen Islands New Horizons játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist