Frozen Islands

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Frozen Islands

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Frozen Islands játék

Frozen Islands Frozen Islands
background
Leírás:
A viking birodalom felbomlott, rengeteg kis szigetre hullott szét, ahol a gonosz jégóriás szolgálói élnek, segíts az egyedül talpon maradt viking népnek visszafoglalni a többi szigetet a lakókkal együtt. A különféle szigeteken különböző erősségű népek élnek, érdemes mindig egy olyan szigetet megtámadnod a viking harcosaiddal, akik nem képviselnek túl nagy haderőt. A csaták előtt válaszd ki azokat a harcosokat, akiket a küzdelembe küldesz. Minden csatában használhatsz különleges képességeket, például a vikinghajón található íjászok nyílzáporát.
A megnyert csaták után az elzsákmányolt pénzt megkapod, és ezután az ott élő népek az uralmad alá kerülnek. Így ők kénytelenek neked adót fizetni. Figyelj viszont arra, hogy túl sok pénzt ne szedj be tőlük, mert akkor a fellázadhatnak ellened.
Győzedelmeskedj az összes sziget felett, majd legvégül intézd el a 50-es szintű jégóriást!
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
19077
Értékelés:
(Szavazatok: 187, Átlag:4.30)

Oszd meg barátaiddal is a Frozen Islands játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist