Fleeing the Complex

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Fleeing the Complex

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Fleeing the Complex játék

Fleeing the Complex Fleeing the Complex
background
Leírás:
Elkészült a Stickapage oldal jóvoltából az egyik legjobb pálcikaemberes játék, melyben rengeteg kaland, akció és izgalom vár rád. A játék elején egy börtönben ülsz egy vörös hajú nővel, a feladatod, hogy valamilyen módon megszökj egyedül vagy a rabtársaddal együtt. A játék különlegessége, hogy nem teljesen lineáris a sztori, azaz a történet attól függően folytatódik, hogy éppen melyik a játék által felajánlott lehetőséget választod ki. A Fleeing the Complex pálcikaemberes játékban rengeteg különböző befejezés található, így ha egyet végig játszottál, érdemes visszatérned a történet azon pontjára, ahol más szálon játszhatod tovább a sztorit. A Map, azaz térkép gombra kattintva láthatod, hogy éppen melyik résznél jársz, és hol vannak azok a pályák, ahol alternatív befejezéshez juthatsz el. Már rögtön a legelső jelenetnél négy különféle eseményszálon viheted tovább a játékot! Érdemes mindet végigjátszani, hiszen mind-mind egy külön kaland, amely tele van humoros megoldásokkal és remek animációkkal.
Készítő:
Stickpage.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
5077
Értékelés:
(Szavazatok: 24, Átlag:4.83)

Oszd meg barátaiddal is a Fleeing the Complex játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist