Flashs Bounty

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Flashs Bounty

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Flashs Bounty játék

Flashs Bounty Flashs Bounty
background
Leírás:
Csatlakozz a hős lovaghoz, Sir Bedivere-hez, és tisztítsd meg a királyi földet a betolakodó rablóktól és fosztogatóktól. Járd körbe a vidéket, és küzdj meg minden törvényt nem tisztelő rablóval. A kaland játék térképe hatalmas, ahhoz viszont, hogy más tartományokba is eljuthass, meg kell szerezned a különböző térkép részleteket. Minden területen találsz majd támogatókat is, akik egy kis pénz árán melléd szegülnek. Szükséged is lesz a különféle katonákra, hiszen a játék előrehaladtával egyre erősebb csapatokkal kell majd megküzdened. A játékban mozoghatsz szabadon, de kérhetsz küldetéseket is a királyi palotában. Keresd meg a kiinduló szigeten a várat, és beszélj a királlyal. Olvasd el kivel és hol kell harcolnod. Teljesítsd a küldetést bónusz pénzért. A szigeteken elszórtan találni fogsz különféle kincses ládikókat is, melyeket vagy saját zsebedbe, vagy a katonáid számára ajánlasz fel. Tisztítsd meg az egész területet a rablópandúroktól és hozz újra békét a királyságba!
Készítő:
Zyby.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3011
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.52)

Oszd meg barátaiddal is a Flashs Bounty játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist