Farmer Quest

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Farmer Quest

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Farmer Quest játék

Farmer Quest Farmer Quest
background
Leírás:
Segíts a farmernak és társának Pit malacnak megmenteni Lucy-t, a bárányt, akit a gonosz sárkány rabolt el. A játékot megelőző estén telihold volt, Lucy, a kis bárány aludni sem tudott és Pit, a malac is rendkívül izgatott volt. A farmer rosszat sejtett, és a félelme beigazolódott reggel. A távolból megjelent a gonosz sárkány, és magával vitte az ártatlan Lucy-t. A farmer és Pit hamar útnak indultak, hogy megmentsék barátjukat. A feladatod, hogy vezesd a farmert útja során, és győzd le az ellenfeleket, akivel találkozol. Az egyes harcokat a zuhatag játékkal kell megnyerned. A kigyűjtött szimbólumok mind-mind különböző harci tevékenységet fog jelenteni. A szív, életerőt ad, a kard erősíti a támadó erőt, a lila halálfej támadást indít, a korona bónusz pénzérmét ad, míg a zöld pajzs, növeli a védekezést. Gyűjtsd okosan össze a szimbólumokat, és intézd el az utadba kerülő ellenfeleket. Juss át rajtuk, és küzdj meg a fő gonoszokkal. A kaland játék legvégén találkozhatsz Lucy elrablójával. Győzd le őt is, s hozz újra békét a kis vidék lakói számára.
Készítő:
Gamesgames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3748
Értékelés:
(Szavazatok: 26, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Farmer Quest játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist