Family Funday

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Family Funday

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Family Funday játék

Family Funday Family Funday
background
Leírás:
Segíts a családfőnek megkeresni az étterem számára szükséges alapanyagokat, hogy egy jót tudjanak vacsorázni. A főhős és családja egy kisvárosban található étterembe mentek, de amikor a menüt kérték volna, meglepő választ kaptak. Az étterem vezetője közölte velük, hogy nincs semmi alapanyag, amiből elkészíteni azt. A főhős meglepődve kérdezte, hogy ez hogyan lehet, amikor ez az egyetlen étel, amiből választani lehet. Az étterem vezetője felajánlotta, hogy ha szereznek krumplit és halat, akkor elkészíti számukra a vacsorát. Mivel a kis városban más étterem nem található, ezért az apuka úgy döntött, hogy körbenéz, és megszerzi a szükséges hozzávalókat. A feladatod, hogy segítsd őt útja során megszerezni a hiányzó krumplit és halat. Járd körbe a környéket, beszélsz az ott lakókkal, szerezd meg a szükséges tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen! Ha megszerezted mind a két hozzávalót, térj vissza az étterembe, és add át a szakácsnak.
Készítő:
Snapbreak.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2931
Értékelés:
(Szavazatok: 3, Átlag:4.67)

Oszd meg barátaiddal is a Family Funday játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist