Enchanted Temple

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Enchanted Temple

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Enchanted Temple játék

Enchanted Temple Enchanted Temple
background
Leírás:

Segíts Saura-nak megszerezni az elveszettnek hitt műtárgyakat és kincseket ebben a rejtett tárgykeresős játékban. A Hidden Object játék főszereplője Saura, akinek minden álma az, hogy egy régi templomban csodálatos és értékes műkincseket találjon. A kaland játék elején Saura csodálatos falujában kutakodhatsz a különféle tárgyak után. A történet előre haladtával egyre közelebb kerülsz majd a titkos templom bejáratához, ahol esélyed van arra, hogy megszerezd a fantasztikus történelmi ereklyéket. Minden helyszínen három segítséget vehetsz igénybe, a tárgyak megtalálásához. Az egyik segítség kiválaszt egy keresendő tárgyat véletlenszerűen és azt megmutatja. A villám ikonnal jelölt segítséggel az összes keresendő tárgyat megpillanthatod egy rövid időre. A harmadik segítséggel te választhatod ki azt a tárgyat, amelyet meg akarsz találni. Ha kiválasztottad, a játék megmutatja neked. Keresd meg az összes helyszínen az elrejtett tárgyakat és segíts Saura-nak eljutni a varázslatos templomig.

Készítő:
Hidden4fun.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3633
Értékelés:
(Szavazatok: 20, Átlag:4.70)

Oszd meg barátaiddal is a Enchanted Temple játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist