Doodle God Blitz

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Doodle God Blitz

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Doodle God Blitz játék

Doodle God Blitz Doodle God Blitz
background
Leírás:
Teremts világot a Doodle God újabb részében, ötvözd a különböző elemeket és hozz létre újakat. A világ kezdetekor csak egy Isten létezett, aki létrehozta a világmindenség megteremtése előtt a négy őselemet: a tüzet, a földet, a levetőt és a vizet. Az Isten a földből megteremtette a bolygót, a vízből óceánokat és tengereket, a tűzből vulkánokat, a levegőből élhető környezetet hozott létre. Itt csatlakozol be a játékba. Egy élettelen bolygóval találod magad szembe, ahol nincs más csak a négy őselemből teremtett világ. A feladatod, hogy továbbfejleszd az isteni remekművet. Válassz ki a már meglévő elemek közül kettőt, és kombináld őket össze, így létrehozhatsz egy újabb, eddig ismeretlen alkotót. Például a tűz és a föld egyesítésével megalkothatod a lávát, amely a vulkánokból kitörő izzó folyam. A játék érdekessége, hogy minden újonnan megalkotott elem mellé idézeteket kapcsol.
A kaland játék teljesítéséhez idő, vagy pénz kell, hiszen a kombinálható elemek száma előbb utóbb elfogy. Ahhoz hogy újabb elemeket tudj kombinálni, vagy várnod kell(a várakozási időt a játék felső részén található More in: idő, számláló mutatja), vagy vásárolhatsz újabb lépéslehetőségeket. Az éppen készülő bolygódon az új elemek sorra jelennek meg. A bolygó térképen körbeforgathatod a világodat, és megcsodálhatod, hogy éppen milyen csodálatosan új dolgot is alkottál. Az, hogy milyen világot, a világodban milyen állatokat, milyen növényeket és milyen természeti erőket teremtesz, csak a te kezedben van. Játssz az elemekkel és alkosd meg saját kis világodat!
Készítő:
0
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
22488
Értékelés:
(Szavazatok: 374, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Doodle God Blitz játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist