Dakota Winchesters Adventures 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Dakota Winchesters Adventures 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Dakota Winchesters Adventures 2 játék

Dakota Winchesters Adventures 2 Dakota Winchesters Adventures 2
background
Leírás:
Dakota Winchester újabb kalandokba keveredik, ezúttal Cactus City-be hozta a szimata. Már egy drágakövet megkaparintott, most szeretné megszerezni a másodikat is. Információi szerint Cactus City a hely, ahol el van rejtve. A legutóbbi kalandjában a Gustavo szigeteken kellett kutatni, most egy teljesen új helyszín, új emberek és rengetek kihívás vár rá. Az első ember, akivel találkozol, Andy Baker, aki hűséges dolgozója a Cactus City vasúttársaságnak. Természetesen ő semmit sem tud az állítólagos drágakőről. Járd körbe a várost, kérdezd meg a lakókat, ki mit tud a drágakőről. Vigyázz, mert egy gonosz bandita is ólálkodik a környéken, ő Mr. Punko, akinek a fejére 10ezer dollárt tűztek ki.
A helyszínek között megtalálhatod majd az elhagyott bányát, a bankot, a városi üzletet, a gyümölcsöst és a szalont. Járj sikerrel!
Készítő:
Mousecity.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2963
Értékelés:
(Szavazatok: 23, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Dakota Winchesters Adventures 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist