Castle

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Castle játék

Castle Castle
background
Leírás:
Találd meg az elrejtett bizonyítékokat Kate Beckett nyomozóval a népszerű amerikai krimisorozatból készült játékban. A Castle 2009-ben volt először látható az ABC csatornán, nálunk először 2010 nyarán vetítették. A Castle játék főszereplője, a sorozatból is jól ismert Richard Castle, híres regényíró. Castle a New York-i rendőrség irodájában dolgozik, és a nyomozásban Kate Beckett nyomozót segíti. A játék egy Hidden Object játék, magyarul tárgykereső játék. A célod, hogy minden egyes helyszínen összegyűjtsd a képernyő alján leírt keresendő tárgyakat. Ha minden tárgyat megtaláltál, máris léphetsz tovább egy újabb helyszínre. A begyűjtött bizonyítékok segítségével egy fura gyilkosságot oldhatsz meg. A Plinga játék készítői és az ABC munkatársai egy rendkívül szórakoztató, és izgalmas esetet készítettek el számodra, mely megoldása a te kezedben van! Keresd meg Castle-lel, és Kate Beckett-tel a szükséges bizonyítékokat és tegyél pontot a különleges ügy végére!
Készítő:
Plinga.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
5545
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.62)

Oszd meg barátaiddal is a Castle játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist