Can You Sign Messi

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Can You Sign Messi

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Can You Sign Messi játék

Can You Sign Messi Can You Sign Messi
background
Leírás:
Lionel Messi, a neves futballsztár egy trópusi szigeten töltötte vakációját, amikor egy kókuszdiónak köszönhetően furcsa ötlete támadt. Azt találta ki, hogy leszerződik egy negyedosztályú klubba, hamar el is indult, hogy meglátogassa azt ottani menedzsert. Messinek, mint minden sztárnak, volt néhány kívánsága, melyet a klubnak teljesítenie kell, mielőtt aláírnák a szerződést.
Ezt a listát kapod kézhez, és ezen a listán kell a megfelelő feladatokat elvégezni. Rögtön az első kérés, hogy mindig legyen tiszta a Messi sportautója, a második kérése: legyen az edzőterem megfelelően felszerelt. A további követeléseit a játék jobb alsó sarkában olvashatod el, ha a "Check to do list" feliratra kattintasz. Járd körbe a fiúval a stadion összes helyét, és gyűjtsd be a hasznos tárgyakat. Használd fel azokat a megfelelő helyen és igyekezz minél hamarabb kipipálni a listában található dolgokat. Rajtad múlik, hogy Lionel Messi aláír-e a klubhoz vagy sem!
Készítő:
Mousebreaker.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3489
Értékelés:
(Szavazatok: 39, Átlag:4.85)

Oszd meg barátaiddal is a Can You Sign Messi játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist