Bob the Inventor

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bob the Inventor

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bob the Inventor játék

Bob the Inventor Bob the Inventor
background
Leírás:
Bob egy öreg feltaláló, aki mindig is gazdag szeretett volna lenni, de eddig még nem sikerült elérnie a világhírnevet. A játék során segíthetsz neki elérni a vágyát. Válassz ki két tárgyat a feltaláló holmijai közül, és találj fel valami új dolgot. Ha sikerült feltalálnod, akkor adhatsz is neki egy fantáziadús nevet. Ha készen van a valamid, akkor el kell döntened, hogy mire is jó ez? Választhatsz a szórakozás, a szállítmányozás, a fegyver és az egészségügy. Az ötletes találmány és a jól behatárolt kategória biztos profitot eredményez. A kategória kiválasztása után meg kell adnod a Földön azt a helyet, ahol szeretnéd értékesíteni. Ekkor eltelik egy év, és várhatod a bevételeket. A játék jobboldalán láthatod, hogy mennyi profitot termeltél, és néhány kuncsaft véleményét is elolvashatod. A begyűlt pénzből újabb tárgyakat vásárolhatsz, melyekből újabb őrületes találmányokat készíthetsz.
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
5458
Értékelés:
(Szavazatok: 36, Átlag:4.33)

Oszd meg barátaiddal is a Bob the Inventor játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist