Awesome Conquest

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Awesome Conquest

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Awesome Conquest játék

Awesome Conquest Awesome Conquest
background
Leírás:
A piros hadsereg lerohanta a kék emberek által lakta vidéket, és elrabolták az ősi amulettet. Segítsd a kék népet, hogy visszaszerezzék a földjüket és az elvesztett amulettet. Építsd bányát, termelj ki minél több aranyat, amiből erős és ütőképes hadsereget vásárolsz. A piros népnek hatalmas seregei vannak, és emellett a hatalmas zöld szörnyek is mellettük állnak. Nem sok esély látszik a győzelemre, de szerencsére a kékek mellett vannak az Istenek, akik varázserejükkel tudják támogatni őket a csatákban. A játék két részből áll: termelés és támadás részből.
A termelés részben 4 épületet kell fejlesztened, és a benne lévő embereket irányítanod. Az első épület a bánya, ahol a dolgozók az aranyat termelik. Itt figyelned kell, hiszen a munka során mindig egy kis életerőt vesztenek a dolgozók. Ha nem adsz nekik segítséget, akkor meghalhatnak. A második épületben dolgozik az építő munkás. Ő végzi el a fejlesztéseket, ő épít újabb szinteket a már meglévő épületekre. A harmadik épület a templom, itt a papok az Isteni energiákat, mágiákat állítják elő, melyekből vásárolhatsz majd különféle Isteni csapásokat. Ezek nagyon fontosak lesznek, hiszen egyes csatákat csak az Ő segítségükkel nyerhetsz meg. A negyedik épület a legfontosabb: a barakk. A katonai kiképző központban vásárolhatod meg az egységeidet, itt tudod őket gyógyítani, és fejleszteni.
A célod, hogy a térképen az összes piros mezőt visszafoglald, és a legvégén megszerezd az ősi amulettet. Légy jó hadvezér és kiváló stratéga és segítsd győzelemre a kék népet!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2896
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.54)

Oszd meg barátaiddal is a Awesome Conquest játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist