A Goody Life

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

A Goody Life

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

A Goody Life játék

A Goody Life A Goody Life
background
Leírás:
Játssz a Goody Life életszimulátor játékkal, melyben te döntheted el milyen munkát szeretnél, kikkel barátkoznál, vagy éppen hogyan rendeznéd be álmaid házát. A játék főszereplője egy fiatal srác, aki most kezdi meg a nagybetűs életet. Első feladatod, hogy keress magadnak egy állást. Ezután folyamatosan figyelned kell a különféle tulajdonságaidra. Ha fáradt vagy, akkor feküdj le aludni, ha éhes vagy, akkor főzz egy ételt vagy menj el a közeli kávézóba. Ha a higiéniád már nem az igazi, akkor fürödj meg, ha sokat ettél érdemes meglátogatnod a toalettet. Eközben fontos, hogy a képességeidet is folyamatosan fejleszd, mert csak így léphetsz előre a munkádban. Mindig találhatsz különféle mellékküldetéseket a játékban, melyekért csillagokat szerezhetsz. A munkádra figyelj oda nagyon, ha egyszer elkésel a munkából, akkor sajnos új állást kell keresned. A munkáért természetesen fizetést is kapsz, amit a lakásod szépítésére költhetsz el.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
6326
Értékelés:
(Szavazatok: 5, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a A Goody Life játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist