3 Pandas in Japan

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

3 Pandas in Japan

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

3 Pandas in Japan játék

3 Pandas in Japan 3 Pandas in Japan
background
Leírás:
A három panda újabb kalandokba keveredett, a helyszín ezúttal Japán. A három jó barát Japánba érkezett, ahol a gyönyörű vidéken sétálgatva minden pillanatot megörökítettek, még olyat is, amelyet nem kellett volna. Két fekete nindzsa éppen egy műemléket loptak el, amelyet a legkisebb panda lencsevégre kapott. A tolvajok nem sokat teketóriáztak, hamar elkapták mindhármójukat és elvették a fényképezőgépet is. A következő pillanatban arra ébredtek a pandák, hogy egy fa tetején lógnak egy hálóban.
Segítsd a három kis állatot útja során, oldd meg a különféle rejtvényeket, feladatokat és juss át a pályarészek túloldalára. Rögtön a kaland játék első feladata az lesz, hogy kiszabadulj a kötelek fogságából. Hintáztasd meg a foglyul ejtetteket annyira, hogy a szökőkútba essenek. Irányítsd mind a három pandát külön-külön és juss ki a pályákról.
Ha tetszett a Japánban játszódó 3 Pandas játék, akkor érdemes megnézned az előző részt is, amikor a 3 kis panda, Brazíliában, a foci hazájában kalandozott el.
Készítő:
Nextplay.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
5856
Értékelés:
(Szavazatok: 60, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a 3 Pandas in Japan játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist