Top 10 Soccer Managers

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Top 10 Soccer Managers

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Top 10 Soccer Managers játék

Top 10 Soccer Managers Top 10 Soccer Managers
background
Leírás:
Vezesd győzelemre játékosaidat ebben az ingyenes foci menedzser játékban, küzdj a legjobbak ellen és vezesd el csapatodat a kupagyőzelemig. A Top 10 Soccer Managers focis játék Európa legnagyobb bajnokságait hozza el a játékosoknak. Válogathatsz Anglia, Olaszország, Spanyolország, Németország, Hollandia és Franciaország legjobb klubcsapatai közül. Miután kiválasztottad kedvenc csapatodat, beállítottad, hogyan is szeretnél kinézni, a menedzseres játék menüjében találod magad. A menü két oldalas: az első oldalon a csapatoddal kapcsolatos menüpontokat találod meg, a második oldalon a stadionnal kapcsolatos tennivalókat, edzésprogramokat és egyéb beállításokat láthatsz. A játékban a labdarúgó mérkőzéseket nem te irányítod. Az általad összeállított csapat lejátssza a mérkőzést, te csak egy összefoglalót láthatsz belőle. Menedzserként a pálya széléről szurkolhatsz csapatodnak. A meccsek után ismét tiéd a szerep. Ha nem ment a játék, változtass a felálláson, keress új játékosokat a játékospiacon, vagy egyszerűen csak cseréld le a gyengébben játszó csapattagokat. A feladatod, hogy elvezesd a kiválasztott csapatot az európai topliga döntőjébe, majd ott megnyerve azt, megszerezd az Európa Kupát!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
17379
Értékelés:
(Szavazatok: 60, Átlag:4.63)

Oszd meg barátaiddal is a Top 10 Soccer Managers játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist