Super Soccer Noggins

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Super Soccer Noggins

teljes képernyő
nagyító
lámpa
 
Hirdetések

Super Soccer Noggins játék

Super Soccer Noggins Super Soccer Noggins
background
Leírás:
Válaszd ki kedvenc válogatott csapatodat és vezesd őket győzelemre ebben a több tornából álló virtuális foci világbajnokságon. A Super Soccer Noggings nagyfejű focis játék összesen 6 különböző tornát rejt magában. Elsőként a Le Croissant kupában kell legyőznöd a rád váró 8 ellenfelet. Az ellenfelek minden kupában két csoportra vannak osztva, a gyengébbeket kék színnel, míg az erősebbeket arany színnel láthatod. Minden mérkőzés után kapsz egy kis pénzjutalmat, amelyet csapatod fejlesztésére költhetsz el. A mérkőzések 60 másodpercig tartanak, ez alatt kell az ellenfelednek minél több gólt szerezni. Minden pálya más és más kialakítású, és minden helyszínen találhatsz majd különféle bónuszokat, melyeket vagy magad ellen, vagy a magad javára fordíthatsz. Légy ügyes, és szerezd meg mind a 6 kontinens torna kupáját!
Készítő:
Miniclip.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
12705
Értékelés:
(Szavazatok: 26, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a Super Soccer Noggins játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist