Sports Heads World Cup Challenges

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Sports Heads World Cup Challenges

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Sports Heads World Cup Challenges játék

Sports Heads World Cup Challenges Sports Heads World Cup Challenges
background
Leírás:
Világbajnoki különkiadással jelentkezett a Sports Heads Football focis játék, amelyben ezúttal is rengeteg izgalmas mérkőzést vívhatsz meg. A játék különlegessége, hogy itt minden mérkőzés egy kihívás lesz. A feladatokat a meccsek előtt láthatod. Különleges képességekkel felvértezett focistákkal és labdákkal játszhatod le a mérkőzéseket, melyeket másfél perc leforgása alatt kell eldöntened.
A játékosok a 2014-es labdarúgó vb hivatalos csapataiból kerültek ki, a Sports Heads Football játékokban már megszokott, álnevekkel. Megtalálhatod a játékosok között a brazil Neymar-t, az angol Rooney-t, a holland Van Persei-t és még sok híres sztárt. A legjobb csatárokkal kell megvívnod a focis játékba. Győzd le az ellenfeleket az összes pályán, és szerezd meg a világbajnoki trófeát.
Készítő:
Mousebreaker.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
15657
Értékelés:
(Szavazatok: 221, Átlag:4.11)

Oszd meg barátaiddal is a Sports Heads World Cup Challenges játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist