Sports Heads Football Euro 2016

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Sports Heads Football Euro 2016

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Sports Heads Football Euro 2016 játék

Sports Heads Football Euro 2016 Sports Heads Football Euro 2016
background
Leírás:
Játsszd újra a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseit, éld át a fantasztikus hangulatot, és győzedelmeskedj kedvenc csapatoddal. A negyfejű focis játék újabb részében ezúttal a 2016-os nyári foci EB eseményeit élheted át újra. A játék elején ki kell választanod kedvenc csapatodat, majd a csapatból egy játékost. Eleinte sajnos csak egy játékossal indulhatsz a bajnokságban, de később, a megszerzett pénzösszegekből újabb és újabb játékosokat vásárolhatsz. Természetesen a kiválóan szereplő magyar válogatott is megtalálható a játékban. Ha Magyarország csapatát választod ki, akkor az ellenfeleid Izland, Ausztria és Portugália lesz a csoportmérkőzések során. Eztán ha jól játszol és elegendő pontot szerzel, továbbjuthatsz, és megküzdhetsz az Európa-bajnoki trófeáért. A magyar csapatból Király, Gera, Dzsudzsák és Juhász választható. Sajnos a játékban nem az eredeti játékos nevet szerepelnek, de könnyen rá lehet jönni mind az arcokból, mind az összekevert betűkből arra, hogy melyik játékos kit rejt valójában.
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
10942
Értékelés:
(Szavazatok: 51, Átlag:4.65)

Oszd meg barátaiddal is a Sports Heads Football Euro 2016 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist