Sports Heads Football Championship 2016

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Sports Heads Football Championship 2016

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Sports Heads Football Championship 2016 játék

Sports Heads Football Championship 2016 Sports Heads Football Championship 2016
background
Leírás:
Megérkezett az újabb szezon, a Sports Heads népszerű focis játék 2015-2016-os meccsein még több játékos küzdhet meg a bajnoki trófeáért. Ezúttal a játék az angol bajnokság csapatait hozza el a játékosok számára, így most azon nagyfejű focisták közül válogathatsz, akik a Premier League-ben játszanak. Minden csapatnak egy klasszikus játékosát választották ki a készítők, melyeknek a licenszek miatt, egy fantázia nevet adtak. Válaszd ki kedvenc csapatodat, vagy kedvenc játékosodat, és irány a bajnokság. A játékban minden mérkőzés 1 percig tart, ez idő alatt kell minél több gólt lőnöd. A mérkőzéseket most is az a játékos nyeri, aki az egy perc lejárta után több gólt szerez. Minden megnyert meccs után a bajnoki pontokon túl pénzjutalmat is kapsz, melyet különböző extrákra válthatsz be. A Sports Heads Football játék mérkőzésein most is rengeteg izgalmas, szórakoztató, néha mulatságos bónusz gyűjthető be, mellyel segítheted vagy éppen hátráltathatod magadat a gólszerzésben. Ha meguntad a gép elleni mérkőzéseket, hívd meg barátodat egy meccsre és szórakozzatok együtt egy jót a Sports Heads Football Championship 2016-os focis játékban!
Készítő:
Mousebreaker.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
14364
Értékelés:
(Szavazatok: 54, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Sports Heads Football Championship 2016 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist