Speedplay Soccer 4

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Speedplay Soccer 4

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Speedplay Soccer 4 játék

Speedplay Soccer 4 Speedplay Soccer 4
background
Leírás:
Játssz a Speedplay Soccer játék negyedik részével, amelyben lejátszhatod a 2016-os Európa-bajnokság mérkőzéseit, vagy akár a 2016-os Copa America meccseit. A Speedplay Soccer 4 focis játék a 2016-os nemzetközi labdarúgó tornákra lett elkészítve. A játék elindítása után ki kell választanod, hogy melyik kontinens csapataival szeretnél játszani. Ha Európát választod, akkor a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság csapatai közül választhatsz, melyek között természetesen megtalálhatod a magyar válogatottat is. A csoportbeosztások a hivatalos torna szerint alakulnak. Magyarország kiválasztása esetén, elsőként Ausztria, majd Izland és Portugália ellen kell helyt állnod. A játék irányítása rendkívül egyszerű: a kiválasztott játékos az egeret követi, így akár labdával, akár anélkül tudsz mozogni. Az egér bal gombjával tudsz lőni, illetve passzolni. A tizenhatoson belül, ha a kapu közelébe mozgatod az egérmutatót, akkor egy csillag jelenik meg. Ekkor tudsz pontosan lőni. Játssz Szalaival, Dzsudzsákkal, Stieberrel, Nikoliccsal, Királlyal és a többiekkel, és nyerd meg Magyarország számára az Európa-bajnoki trófeát. De ha ez nem lenne elég, akkor szárnyalj át más kontinensekre, ahol újabb kihívásokat találsz!
Készítő:
Minijuegos.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
40977
Értékelés:
(Szavazatok: 138, Átlag:4.33)

Oszd meg barátaiddal is a Speedplay Soccer 4 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist