Spanish Liga 2016

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Spanish Liga 2016

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Spanish Liga 2016 játék

Spanish Liga 2016 Spanish Liga 2016
background
Leírás:
Játssz a spanyol labdarúgó bajnokságban a kedvenc csapataiddal: lődd be a helyzeteket a világklasszis csatárokkal és védd ki az ellenfél próbálkozásait. Válaszd ki a spanyol La Liga csapatai közül a kedvencedet, és indulj a 2016-os szezonban. A focis játék csapatai között megtalálhatóak az első osztály legjobb csapatai: Real Madrid, Barcelona, Valencia, Debortivo, Sevilla, Atletico Madrid, Villareal, Real Betis és sok más csapat. A mérkőzések előtt mindig olvashatsz egy rövid információt az éppen aktuális ellenfeledről. Ezután kezdődik a mérkőzés, mely a megszokott módon 90 percig tart. A helyzetek felváltva következnek, amikor a te csapatod támad, akkor a megfelelő időpontban kell ellőnöd a labdát úgy, hogy a kapus ne tudja megfogni. A játék újítása, hogy már a kapust is neked kell irányítanod a csapatban. Mozgasd az egereddel a hálóőrt úgy, hogy ki tudd védeni az ellenfél lövéseit. A meccseket az nyeri, aki a legtöbb gólt szerzi. A bajnokság nem kieséses alapon játszódik, azaz egy vereség után sincs vége a játéknak. A bajnokságot végül az nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjti a szezon végén.
Készítő:
Deusx.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
47348
Értékelés:
(Szavazatok: 155, Átlag:4.54)

Oszd meg barátaiddal is a Spanish Liga 2016 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist