Soccer Star

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Soccer Star

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Soccer Star játék

Soccer Star Soccer Star
background
Leírás:
Lődd be a helyzeteket, célozz ügyesen, és találj be minél többször a hálóőr mellett a kapuba. Teljesítsd a különböző szinteket, minden szint előtt láthatod, hogy mennyi pontot kell elérned ahhoz, hogy továbbléphess a játékban. A focis játék célja, hogy az álló és mozgó piros fehér céltáblát eltaláld, ezek eltalálása után kapod a legtöbb pontot. Ha csak szimplán a kapuba találsz, az is ér valamennyi pontot, de jóval kevesebbet, mintha a céltáblán keresztül lőnéd be. A pályák előrehaladtával egyre nehezednek a körülmények, viszont segítőtársat is kapsz majd. A játékostársad időnként feltűnik a pálya bal vagy jobb oldalán, ha a fejére varázsolod a labdát, akkor ő azt befejeli. A kapusnak is akadnak majd segítői, elsőként a sorfalat alkotó bábuk. Mellettük jóval nehezebb lesz eltalálnod a kaput. A célod a játékban az, hogy minél több szintet teljesítsd, és minél több pontot érj el!
Készítő:
Playhub.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
11544
Értékelés:
(Szavazatok: 52, Átlag:4.75)

Oszd meg barátaiddal is a Soccer Star játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist