Soccer Simulator

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Soccer Simulator

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Soccer Simulator játék

Soccer Simulator Soccer Simulator
background
Leírás:
Segíts valóra váltani a kis focista álmát a Soccer Simulator kattingatós, kaland játékban. A Soccer Simulator focis játék főszereplője egy kis srác, akinek az álma, hogy egyszer egy híres csapatban játszhasson. Ehhez viszont rengeteg munka, és edzés vár rá. A játék kezdőképernyőjén az edzéseket láthatod felsorolva: új szlogen kitalálása, mérkőzés megjátszása, tizenegyesek rúgása, cselezés stb. Itt a játék elején minden egyes lehetőséget neked kell megnyomogatnod. Később, ha már szerzel magadnak edzőket, akkor erre nem lesz szükséged. A játék másik legfontosabb része a bolt: itt vásárolhatsz különféle felszereléseket, kiegészítőket, labdákat, amelyek kihatással vannak az edzésedre és a karrieredre. Ha bizonyos szintet elértél, akár egy igazi focis egyesületbe is bekerülhetsz. Ha már elegendő pénzed lesz, a megnyert pénzt be is fektetheted, így növelve a bevételi lehetőségeidet. A célod, hogy minél magasabb szintre juss el, és bekerülj a világ, majd az univerzum legjobb csapatába!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
6194
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.15)

Oszd meg barátaiddal is a Soccer Simulator játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist