Soccer Physics - Mobile

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Soccer Physics - Mobile

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Soccer Physics - Mobile játék

Soccer Physics - Mobile Soccer Physics - Mobile
background
Leírás:
Játssz ezzel az őrült focis játékkal, amelyben a feladatod, hogy a legkülönfélébb őrült, vicces mozgásformákkal az ellenfél kapujába juttasd a labdát. A Soccery Physics Mobile játék nem csak a számítógépeken, hanem a mobiltelefonokon is kiválóan játszható. A játék egyben szórakoztató és idegesítő. A különféle helyszíneken, különféle labdák hullanak az égből, és hogy ez még ne legyen elég, a kapuk mérete is változik. A játékot kettő-kettő játékos játssza, és a céljuk, hogy valamilyen módon, az ellenfél kapujába juttassák a labdát. Ez nem lesz egyszerű, hiszen csak egyetlen egy irányítógomb van a játékban. Ez a gomb mozgatja a játékosokat egyszerre. És azt, hogy éppen merre mozognak a kattintásra, azt nehéz kiszámítani. A játékban játszhatsz egyedül, de kihívhatod barátodat is egy izgalmas, szórakoztató foci meccsre!
Készítő:
Spritted.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
37930
Értékelés:
(Szavazatok: 22, Átlag:3.68)

Oszd meg barátaiddal is a Soccer Physics - Mobile játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist