Ronaldos Ballon Dors

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Ronaldos Ballon Dors

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Ronaldos Ballon Dors játék

Ronaldos Ballon Dors Ronaldos Ballon Dors
background
Leírás:
A 2014-es Aranylabda díjat a tavalyi győztes Christiano Ronaldo kapta, így ezzel a harmadik ilyen trófeát tehette be a vitrinbe. A szavazáson megelőzte a legnagyobb vetélytársát Lionel Messit is, akinek jelenleg négy Aranylabdája van. A díjra jelölt focisták között olyan neves játékosok kerültek fel, mint Angel Di Maria, James Rodriguez, Gareth Bale és Diego Costa. Hat-hat játékossal képviseltette magát a Real Madrid és a Bayern München.
A mostani focis játék, az Aranylabda átadás tiszteletére készült el, melyben Christiano Ronaldo a megnyert három labdájával dekázgat. Az első szint még nagyon könnyű, hiszen ekkor még csak egyetlen egy labdát kell a levegőben tartani. Elsőként 10 alkalommal kell a levegőbe emelni a labdát, a második körben már nehezedik a helyzet, hiszen már két aranylabdával kell zsonglőrködnie. Ha ügyes vagy, akkor a 2014-es Aranylabdát is bevetheted a játékba, ekkor már tényleg nagyon nehéz dolgod lesz. Te vajon meddig tudod a levegőben tartani a lasztit a Real Madrid sztárjával?
Készítő:
Deusx.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
14161
Értékelés:
(Szavazatok: 145, Átlag:3.99)

Oszd meg barátaiddal is a Ronaldos Ballon Dors játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist