Puppet Soccer Champs 2015

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Puppet Soccer Champs 2015

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Puppet Soccer Champs 2015 játék

Puppet Soccer Champs 2015 Puppet Soccer Champs 2015
background
Leírás:
A Puppet Soccer népszerű és szórakoztató focis játék újabb évadában ismét megküzdhetsz a Bajnokok Bajnoka címért, győzd le az ellenfeleidet és zsebeld be bajnoki trófeát! A 2015-16-os Bajnokok Ligája csapatai közül válogathatsz a Puppet Soccer Champs 2015 játékban, válassz egyet kedvenc csapataid közül, majd vásárold ki az elérhető játékosok közül azt, akit meg tudsz fizetni. Ezután indulhat a Bajnokok Ligája trófeájáért zajló küzdelem. Győzd le a csapatoddal az ellenfeleket, és gyűjts minél több pontot. Minden megszerzett gól után pénzjutalom jár, illetve ha a lefújás után a te csapatodnak van több elért gólja, akkor további bónusz jutalmat kapsz.
A megvásárolt játékosod képességeit egy bizonyos szintig fejlesztheted a begyűjtött pénzösszegekből. Ha már nem tudsz, vagy nem szeretnél pénzt költeni, akkor gyűjthetsz új játékosokra is. A Puppet Soccer játékban a következő csapatok közül válogathatsz: Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayern München, Juventus, Arsenal, Manchester United, Chelsea, Bayer Leverkusen és sok más bajnokcsapat. A csapatokban megvásárolhatod a legmenőbb és legértékesebb sztárokat, Christiano Ronaldo-t, Messi-t vagy éppen Neymart. Játssz a kedvenc csapatod kedvenc sztárfocistájával és szerezd meg a 2015-ös Bajnokok Ligája győzelméért járó kupát!
Ha tetszett a nagyfejű focis játék, akkor érdemes szétnézned oldalunkon, mert sok hasonló játékot találhatsz a Focis Játékok kategóriában: Puppet Soccer 2014, Puppet Soccer Champions, Football Headz Cup a Big Head Football vagy éppen a Sports Heads Football különböző részei!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
35752
Értékelés:
(Szavazatok: 90, Átlag:4.42)

Oszd meg barátaiddal is a Puppet Soccer Champs 2015 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist