Puppet Soccer Champions

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Puppet Soccer Champions

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Puppet Soccer Champions játék

Puppet Soccer Champions Puppet Soccer Champions
background
Leírás:
Vegyél részt az őrületes foci tornán, ahol kedvenc sztárjaid mellett néhány meglepetés figurával is találkozhatsz. Válassz egy csapatot, és vásárolj magadnak egy játékost. Ezután indulhatnak a küzdelmek, minden mérkőzésen a győzelem a cél. A meccseken egy-egy elleni küzdelem folyik, ahol az nyer, aki a legtöbbször tudja az ellenfél hálójába juttatni a labdát. A gyepen és a levegőben rengeteg bónusz fog megjelenni a mérkőzés ideje alatt. Aki begyűjti, az megszerzi ezt a bónuszt. A különleges képesség lehet pozitív tulajdonságú, például gyorsítás, nagyobb ugrás stb., de lehet negatív hatású is, például lassítás, ragasztó és hasonlók.
A Puppet Soccer Champions focis játék a népszerű Puppet Soccer 2014-es játék folytatása. Az utóbbi játékban a válogatott csapatok voltak főszerepben, ezúttal viszont a nemzetközi klub csapatok közül válogathatsz. Megtalálod a legjobb spanyol, olasz, angol és német csapatokat. Minden csapatban megtalálhatod a legnevesebb játékosokat, akiket megvásárolhatsz. Természetesen a nagyobb csapatok játékosai jóval többe kerülnek, mint a kisebb klubok játékosai.
Ha elegendő pénzt gyűjtesz össze megvásárolhatod a legdrágább, legjobb játékost is, aki nem más mint Chuck Norris. Győzz le mindenkit, legyél te a legjobb, és szerezd meg a bajnoki trófeát!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
36337
Értékelés:
(Szavazatok: 425, Átlag:4.68)

Oszd meg barátaiddal is a Puppet Soccer Champions játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist