Puppet Football League Spain

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Puppet Football League Spain

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Puppet Football League Spain játék

Puppet Football League Spain Puppet Football League Spain
background
Leírás:
Újból támadnak a nagyfejű focisták, ezúttal a spanyol ligából választhatod ki kedvenc klubodat, és küzdhetsz meg a bajnoki trófeáért. A Puppet Soccer újabb részében megannyi spanyol labdarúgó csapat közül válogathatsz, melyekben több sztárjátékossal is találkozhatsz. A bajnokság elején a Puppet Football League Spain focis játék csak egy játékost tesz elérhetővé, de pénzért újabb és újabb csapattagokat aktiválhatsz. A játékban megtalálhatod a Barcelona és a Real Madrid legnagyobb sztárjait. Minden csapatban lesz egy meglepetés figura is, aki valamilyen állatjelmezben játszik, természetesen ez a játékos lesz a legdrágább az adott csapatban.
A mérkőzések között a megszerzett kék gyémántokból és a begyűjtött pénzösszegekből fejlesztheted csapatodat, vásárolhatsz bónuszokat, extrákat, vagy akár a klub személyzetét is bővítheted.
A bajnokság megnyerése mellett rengeteg apróbb küldetést, feladatot találhatsz, melyet a játékban a csillag menüpont alatt találsz meg. Minden elvégzett apróbb küldetésért pénzt és gyémántot kapsz. Ha tetszett a Puppet Soccer legújabb része, akkor nézd meg oldalunkon a többi részt is:
Puppet Soccer 2014
Puppet Soccer Champions
Puppet Soccer Champs 2015
Készítő:
Minijuegos.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
22156
Értékelés:
(Szavazatok: 26, Átlag:4.77)

Oszd meg barátaiddal is a Puppet Football League Spain játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist