Penalty Shootout - Euro Cup 2016

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Penalty Shootout - Euro Cup 2016

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Penalty Shootout - Euro Cup 2016 játék

Penalty Shootout - Euro Cup 2016 Penalty Shootout - Euro Cup 2016
background
Leírás:
Játszd le a 2016-os Európa Bajnokság tizenegyes párbajait, küzdj meg a kiválasztott csapatoddal a 2016-os EB trófeájáért. Az ingyenes focis játékok között a Penalty Shootout - Euro Cup 2016 játék az, amelyben már megtalálható a magyar labdarúgó válogatott, köszönhetően annak, hogy csapatunk kijutott a 2016-os franciaországi Európa Bajnokságra. A játék elején miután kiválasztottad a kedvenc nemzeti csapatod, indulhat is a küzdelem. A játékban tizenegyeseket kell lőnöd illetve tizenegyeseket kell kivédened. A csapatok a tizenegyes párbajokon felváltva próbálkozhatnak. A tizenegyes rúgásnál három dolgot kell beállítanod, a vízszintes és a függőleges irányzékot, majd a lövés erősségét. Próbáld meg úgy beállítani az értékeket, hogy az ellenfél kapusának ne legyen esélye hárítani a lövésedet. A lövés után átkerülsz a kapus posztjára. Itt természetesen a feladatod, hogy kivédd az ellenfél próbálkozásait. A lövés előtti pillanatban láthatod, hogy hová érkezik a labda, ha időben reagálsz, és rákattintasz a pontra, akkor biztos a siker! Játszd végig az Európa Bajnokság csoportköreit, majd a kieséses szakaszt, és győzedelmeskedj a döntőben!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
28304
Értékelés:
(Szavazatok: 81, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Penalty Shootout - Euro Cup 2016 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist