Penalty Shooters

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Penalty Shooters

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Penalty Shooters játék

Penalty Shooters Penalty Shooters
background
Leírás:
Játssz az angol, a spanyol, az olasz, a mexikói, német vagy francia bajnokság legjobb csapataival a Penalty Shooters tizenegyes lövő focis játék 2015-ös szezonjában. A feladatod nem sokat változott az előző részekhez képest: válaszd ki a számodra szimpatikus ország bajnokságát, majd egy kedvenc csapatod, és indulj a bajnoki címért zajló küzdelemben. Minden mérkőzésen 5-5 tizenegyest lő mindkét csapat. A célod az, hogy az öt rúgás után a te csapatod szerezze meg a győzelmet. Döntetlen esetén szétlövés következik, azaz aki először hibázik, az veszít. Az irányítás rendkívül egyszerű: amikor te lövöd a tizenegyest, akkor hosszan lenyomva kell tartani a játékon az egeret, majd akkor elengedni, amikor a megfelelő magasságba és helyre ért a célkereszt. Ha a kapus posztját töltöd be, akkor az ellenfél rúgása előtt egy pillanatra megjeleni egy céltába, ez jelzi azt, hová szeretné rúgni a labdát a lövő játékos. Ha erre a pontra a megfelelő időben kattintasz, akkor biztosan ki fogod védeni a lövést! A bajnokság menete kieséses jellegű, azaz ha egy mérkőzést elvesztettél, akkor már nem folytathatod a küzdelmeket. Nyerd meg a nyolcaddöntő, negyeddöntő, elődöntő mérkőzéseit, hogy bejuss a döntőbe. A döntő mérkőzés lesz a legfontosabb, itt lesz szükséged a legnagyobb koncentrációra! Győzd le ellenfeleidet, és szerezd meg a bajnoki trófeát!
Készítő:
Gamepix.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
17770
Értékelés:
(Szavazatok: 67, Átlag:4.27)

Oszd meg barátaiddal is a Penalty Shooters játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist