Penalty Fever 3D Italy

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Penalty Fever 3D Italy

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Penalty Fever 3D Italy játék

Penalty Fever 3D Italy Penalty Fever 3D Italy
background
Leírás:
A Penalty Fever játékban ezúttal az olasz labdarúgó bajnokság csapatival küzdhetsz meg az olasz kupáért: lődd be a tizenegyeseket és védd ki az ellenfél próbálkozásait a tizenegyes párbajokban. A focis játék során a legjobb, és legismertebb olasz csapatok közül válogathatsz kedvedre. Neked ki a kedvenc olasz klubcsapatod? A Juventus, a Milan, az Inter, a Roma, a Napoli, a Fiorentina, a Lazio vagy az Udinese. A felsorolt együttesekkel együtt összesen 24 csapat közül válogathatsz. Amint kiválasztottad a kedvencedet, máris a kieséses tornára kerülsz. Minden mérkőzésen 5-5 próbálkozása van mindkét csapatnak. A támadóiddal próbálj meg minél többször túljárni a kapusok eszén, míg a kapusoddal igyekezz minél több jól helyezett labdát megfogni. A végső győztes megszerezheti az idei évben az olasz kupa trófeát!
Készítő:
Giochi.it
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
25397
Értékelés:
(Szavazatok: 116, Átlag:4.34)

Oszd meg barátaiddal is a Penalty Fever 3D Italy játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist