Penalty Fever 3D Brazil

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Penalty Fever 3D Brazil

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Penalty Fever 3D Brazil játék

Penalty Fever 3D Brazil Penalty Fever 3D Brazil
background
Leírás:
A népszerű Penalty Fever 3D játékban ezúttal a brazil nemzeti bajnokság csapataival játszhatsz és küzdhetsz meg a bajnoki trófeáért. A játékban most is a tizenegyeseké lesz a főszerep. A meccsek tizenegyespárbajai során próbálj meg a játékosokkal minél több gólt szerezni és a kapussal minél több lövést hárítani. A tizenegyesek ellövése egyszerű: csak tarts lenyomva a bal egérgombot addig, amíg a mozgó nyíl a számodra megfelelő helyre ér. Ha elengeded, akkor a labdát a játékos arra a helyre lövi. Innentől kezdve már csak a kapuson múlik, hogy kivédi-e a lövést vagy sem. A focis játék során a védések még egyszerűbbek: a játék segít annyit, hogy megmutatja egy felvillanó ponttal, hogy hová érkezik a labda. Ha a megjelenő jelre időben kattintasz, akkor nagy valószínűséggel sikerül megfognod a tizenegyest. A bajnokság több mérkőzésből áll. A mérkőzések során a győztes tovább lép, a vesztes kiesik a küzdelmek közül. Menetelj végig a kieséses szakaszban, győzd le a csapatokat, majd diadalmaskodj a döntőben is!
Készítő:
Flashfooty.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
20250
Értékelés:
(Szavazatok: 103, Átlag:4.37)

Oszd meg barátaiddal is a Penalty Fever 3D Brazil játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist