Number 1

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Number 1

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Number 1 játék

Number 1 Number 1
background
Leírás:
Menedzseld saját magadat ebben a focis játékban, egy amatőr kapus bőrébe bújva kell a sztárkapussá válnod. A játék elején az alapadatok megadása után rögtön egy mérkőzésen találod magad. Ez a foci meccs más lesz mint a többi, hiszen a lelátón rengeteg játékos megfigyelő ül. Fontos tehát, hogy jól védj az amatőr bajnokság soron következő mérkőzésén. Ha ügyes vagy, akkor hamar csörögni a fog a telefon, és kapsz majd egy külföldi klubtól ajánlatot.
A focis játékban innentől kezdődnek a kalandok. A város térképén rengeteg lehetőséget láthatsz. Gyakorolhatsz az edző pályán, elmehetsz moziba, kaszinózhatsz, de vásárolhatsz magadnak ékszert, ruhákat, vagy éppen bérelhetsz autót. Eleinte persze semmire sem lesz pénzed, de a karriered előrehaladtával, hamarosan emelkedésnek indul a fizetésed. Gyakorolj sokat és éld az igazi sztárok életét a Number 1 labdarúgó menedzser játékban.
Készítő:
Flashfooty.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
31650
Értékelés:
(Szavazatok: 393, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a Number 1 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist