Indonesia Soccer League

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Indonesia Soccer League

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Indonesia Soccer League játék

Indonesia Soccer League Indonesia Soccer League
background
Leírás:
Az Indonesia Soccer League egy háromdimenziós focis játék, amelyben a célod az, hogy megszerezd az indonéz bajnokság bajnoki címét. A játék meglepően jó grafikával, és aránylag jó irányítással rendelkezik. Két játékmód közül választhatsz: Exhibition és New League. Az Exhibition módban egy mérkőzést játszhatsz le az általad kiválasztott két foci csapattal. A New League, amint a neve is mutatja, egy új bajnokságot jelent. Itt is választanod kell egy csapatod, de ebben a módban már az egész indonéz labdarúgó szezont le kell játszanod. A legtöbb focis játékban hiányoznak a taktikai beállítási lehetőségek. Itt mindenki örömére már ezek is megjelennek, igaz csak minimális mértékben: minden mérkőzés előtt lehetőségetek nyílik arra, hogy kiválasszátok milyen taktikai felállásban szeretnétek pályára lépni. Csere lehetőség még sajnos ebben a játékban sincs. A mérkőzések élvezhetőek, a játékosokat a megszokott billentyűzetkiosztás alapján lehet irányítani. Aki szereti a focis játékokat, azoknak mindenképp érdemes kipróbálnia az ISL focis játékot!
Készítő:
Froyo.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
15600
Értékelés:
(Szavazatok: 74, Átlag:4.39)

Oszd meg barátaiddal is a Indonesia Soccer League játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist