Football Legends - Valentine Edition

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Football Legends - Valentine Edition

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Football Legends - Valentine Edition játék

Football Legends - Valentine Edition Football Legends - Valentine Edition
background
Leírás:
Játssz a Football Legends focis játék Valentin napi különkiadásával, melyben garantálható, hogy minden focista angyalként fog viselkedni. A különleges alkalomra a legnagyobb labdarúgó klubok sztárjátékosai is angyali szárnyakat növesztettek, és Cupido íjával küzdenek meg a Valentin napi kupáért. A játék a fura jelmezbe öltözött sztárfocistákkal rendkívül szórakoztató, a Football Legends játék előző részéhez hasonlóan itt is játszhatsz egyedül, párban, akár a számítógéppel, akár egy jó barátoddal. Játssz de az év legviccesebb és legizgalmasabb mérkőzéseit és nyerd meg a Valentin napi kupát.
A focis játék csapatai között megtalálhatóak a legnagyobb európai klubok: a Barcelona, Messivel és Neymarral, a Real Madrid, Christiano Ronaldoval, de találkozhatsz az Atletico Madrid, a Bayern München, Borussia Dortmund, Chelsea, Arsenal, Manchester, FC Porto, Benfica, Juventus, AC Milan, Paris Saint Germain, Basel és a Zenit legjobb játékosaival. A játékban játszhatsz véletlen meccset, egy-egy elleni meccset vagy a megküzdhetsz a Valentin napi kupáért. Győzz le mindenkit, használd a sztárjátékosok egyedi képességeit, és legyél te 2016 Valentin napi bajnoka!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
11773
Értékelés:
(Szavazatok: 31, Átlag:4.10)

Oszd meg barátaiddal is a Football Legends - Valentine Edition játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist