Football Legends 2016

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Football Legends 2016

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Football Legends 2016 játék

Football Legends 2016 Football Legends 2016
background
Leírás:
Győzd le az ellenfeleidet az újabb nagyfejű focistás játékban: válassz magadnak egy csapatot és indulj az őrületes bajnokságban. A Football Legends 2016 játékban a legnagyobb csapatok legjobb játékosaival küzdhetsz meg a bajnoki trófeáért. A játékban választhatsz a legjobb spanyol, olasz, angol, német csapatok közül. Természetesen nem hiányozhat a focis játék csapatai közül a népszerű Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Chelsea, Arsenal, Manchester United, FC Porto, Juventus, Milan, Paris St Germain és sok más csapat! Minden nagynevű klubban a két legjobb játékossal játszhatsz. Így többek között a következő fantázianevekkel ellátott sztárokkal találkozhatsz: Messi, Neymar, Ronaldo, Van Persie, Robben, Rooney, Schweinsteiger, Pogba, Ibrahimovic, Hulk és sokan mások. A játékban játszhatsz egyedül, vagy barátoddal. Játszhatsz egyszerű gyors mérkőzést, vagy akár egy teljes bajnokságot. A szabályok a népszerű Big Head Football szabályait követi, azaz itt is az nyer, aki a 90 perc után több gólt lő. Válaszd ki kedvenc csapatodat és küzdj meg a bajnokság első helyéért és az érte járó kupáért!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
35355
Értékelés:
(Szavazatok: 129, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Football Legends 2016 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist