Football Headz Cup

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Football Headz Cup

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Football Headz Cup játék

Football Headz Cup Football Headz Cup
background
Leírás:
Győzd le az ellenfeleket a nagyfejű focistás játék újabb részében: válassz magadnak egy kedvenc csapatot, majd nyerd meg a meccseket a bajnokságban. A Big Head Football sorozathoz nagyon hasonló focis játék mérkőzései során ezúttal nem egy, hanem két játékost kell irányítanod. A támadó feladata lesz a gólszerzés, míg a védekező játékos a kapuban kap fontos szerepet. A játék elején a nagyobb klubcsapatokat, mint például a Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Bayern München és még néhány nagy nevű klub nem elérhető. Ezeket a focicsapatokat a győzelmek során kapott pénzből tudod feloldani. Addig is maradnak a szerényebb csapatok. Válaszd ki a számodra megfelő klubot, és irány a kieséses alapon zajló bajnokság. Aki nyer továbbjut, aki veszít kiesik. A csapatok és a játékosok nevei sajnos a licenc hiányának következtében kicsit meg vannak változtatva. A játék célja természetesen az, hogy megnyerd a kiválasztott csapatoddal a foci bajnokságot!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
20232
Értékelés:
(Szavazatok: 159, Átlag:4.17)

Oszd meg barátaiddal is a Football Headz Cup játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist