Football Heads 2014 - World Cup

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Football Heads 2014 - World Cup

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Football Heads 2014 - World Cup játék

Football Heads 2014 - World Cup Football Heads 2014 - World Cup
background
Leírás:
Küzdj meg a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokságon a nagyfejű focistákkal. A focis játékok közül oly népszerűek a nagyfejű focisták, ezúttal a világbajnokság csapatai közül válogathatsz kedvedre. Minden csapatból egy kiemelkedő focistát kapsz meg, ha az adott nemzetet kiválasztod (például az angoloknál Rooney-t, az olaszoknál Pirlot, a braziloknál Neymart, a portugáloknál Ronaldot, az argentinoknál Messit stb). Ha kiválasztottad a megfelelő csapatot/játékost máris láthatod a 2014-es világbajnokság hivatalos csoportbeosztását. Az első mérkőzés azonnal kezdődik. Válaszd ki a számodra megfelelő pályát, és küzdj meg az ellenfeled legjobbjával. A labdarúgó mérkőzést az nyeri, aki az idő lejártával a legtöbb gólt szerzi! Légy ügyes, használd ki a bónuszokat és szerezd meg a foci világbajnokság trófeáját!
Készítő:
Dvadi.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
84269
Értékelés:
(Szavazatok: 910, Átlag:4.68)

Oszd meg barátaiddal is a Football Heads 2014 - World Cup játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist