Football Fizzix

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Football Fizzix

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Football Fizzix játék

Football Fizzix Football Fizzix
background
Leírás:
Egy őrületes szórakoztató és vicces focis játék valós fizikai modellel, melyben az angol bajnokság csapataival játszhatsz. A játék irányítása rendkívül egyszerű, mindössze egy gombra van szükséged. Viszont az irányítás egyszerűsége a játékban való gólszerzést nem kicsit nehezíti meg. Az egyetlen gomb lenyomására ugyanis a játékosok ugranak egyet abba az irányba, amerre a fejük van. Így akár fejjel előre, akár fejjel lefelé de ugranak egyet a mérkőzésen. A célod természetesen most is az, mint minden focis játék esetén, hogy minél többször a kapuba juttasd a labdát! A játékban az angol Premier League csapatai közül választhatsz, majd ezután elkezdődik számodra angol bajnokság. Játszd le az összes mérkőzést és szerezd meg a tabella első helyét.
A játékot persze még élvezetesebb úgy játszani, ha egy barátod az ellenfél. Ekkor ugyanis még viccesebb, nevetségesebb szituációk alakulhatnak ki a meccseken. Győzd le a számítógépet vagy akár a barátodat és légy te a legjobb Fottball Fizzix játékos!
Készítő:
Mousebreaker.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
13343
Értékelés:
(Szavazatok: 64, Átlag:4.19)

Oszd meg barátaiddal is a Football Fizzix játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist