Foot Chinko - Euro 2016

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Foot Chinko - Euro 2016

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Foot Chinko - Euro 2016 játék

Foot Chinko - Euro 2016 Foot Chinko - Euro 2016
background
Leírás:
Játssz a Foot Chinko focis játék legújabb részével, melyet a 2016-os franciaországi EB-re adtak ki. A játék során a csoportmérkőzéseket kell végigjátszanod, és a kiválasztott csapatot győzelemre vezetned. A Foot Chinko játék egy kicsit eltér a megszokott focis játékoktól, hiszen itt nem egy csapattal játszol végig, hanem mindig más és más nemzet játékosait kell irányítanod. A focis játékban végig kell haladnod a csoportmérkőzéseken, minden egyes meccset le kell játszanod. Elsőként az F csoport küzdelmeibe kapcsolódhatsz bele, ahol Magyarország nemzeti csapata is szerepel. Kattints az adott mérkőzésre, válaszd ki azt a csapatot, akivel játszani szeretnél és vezesd őket győzelemre. Ha elegendő pontot gyűjtöttél, továbbléphetsz egy másik csoportra. A feladatot, hogy menetlej végig az Európa-bajnokság mérkőzésein, és végül nyerd meg a döntő mérkőzést!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
8839
Értékelés:
(Szavazatok: 38, Átlag:4.84)

Oszd meg barátaiddal is a Foot Chinko - Euro 2016 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist