Foot Chinko

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Foot Chinko

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Foot Chinko játék

Foot Chinko Foot Chinko
background
Leírás:
Győzd le a különböző válogatottak csapatait a Foot Chinko őrületes focis játék mérkőzésein. A meccsek lefolyása a megszokottól kicsit eltér, hiszen a játékban a labdarúgás és a flipper vonásai jelennek meg egyszerre, így téve még izgalmasabbá és érdekesebbé a küzdelmeket. A játék célja, hogy elnyerd a világ különböző részeiben megrendezett labdarúgó tornák kupáit. Elsőként az Óceánia kupában indulsz, ahol kezdetben még gyengébb válogatottakkal találkozhatsz. Az óceániai ligán kívül, még meg kell nyerned az afrikai, az ázsiai, az amerikai, az európai kupát. Ha ezeket megnyerted indulhatsz a konföderációs kupán, majd legvégül a világbajnokságon. A játék szintjei egyre nehezednek, ami azt jelenti, hogy a labdákat közel sem lesz már olyan egyszerű a hálóba juttatnod. Az ellenfelek erősödnek, több mérkőzésen nagyobb hátrányokból kell győzelemre vezetned a csapataidat. Nyerd meg minden meccsedet és gyűjtsd be az összes bajnokságon megszerezhető kupát!
Készítő:
Gamepix.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
13228
Értékelés:
(Szavazatok: 49, Átlag:4.69)

Oszd meg barátaiddal is a Foot Chinko játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist