FC Barcelona Ultimate Rush

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

FC Barcelona Ultimate Rush

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

FC Barcelona Ultimate Rush játék

FC Barcelona Ultimate Rush FC Barcelona Ultimate Rush
background
Leírás:
Játssz az FC Barcelona csapat sztárjaival, kerüld ki az akadályokat, gyűjts minél több pénzt, és juss el a pályák végére. Az FC Barcelona Ultimate Rush focis játék egy izgalmas gyűjtögetős, ügyességi focis játék, amelyben a célod, hogy minden egyes helyszínen átfuss a kiválasztott játékossal. A Barcelona csapatából olyan remek futballistákkal játszhatsz mint Neymar, Messi, Suarez, Luis Enrique, Iniesta és még sokan mások. Minden játékosnak megvan a saját képessége, melyet a megszerzett pénzérmék segítségével még továbbfejleszthetsz. A pályákon a feladatod, hogy kikerüld az akadályokat és összegyűjtsd a pénzérméket. Az utcákon többször találkozol focistákkal, akiket ha leszerelsz, megszerezheted a labdájukat. A labdával a célkereszttel ellátott dobozokat tudod szétlőni, amelyekben különféle extrákat találhatsz. Juss végig az összes pályán és igazold le az összes Barcelona játékost a csapatodba!
Készítő:
Poki.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
18454
Értékelés:
(Szavazatok: 73, Átlag:4.36)

Oszd meg barátaiddal is a FC Barcelona Ultimate Rush játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist