FC Barcelona Ultimate Rush

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
War Thunder

FC Barcelona Ultimate Rush

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Kapi Hospital

FC Barcelona Ultimate Rush játék

FC Barcelona Ultimate Rush FC Barcelona Ultimate Rush
background
Leírás:
Játssz az FC Barcelona csapat sztárjaival, kerüld ki az akadályokat, gyűjts minél több pénzt, és juss el a pályák végére. Az FC Barcelona Ultimate Rush focis játék egy izgalmas gyűjtögetős, ügyességi focis játék, amelyben a célod, hogy minden egyes helyszínen átfuss a kiválasztott játékossal. A Barcelona csapatából olyan remek futballistákkal játszhatsz mint Neymar, Messi, Suarez, Luis Enrique, Iniesta és még sokan mások. Minden játékosnak megvan a saját képessége, melyet a megszerzett pénzérmék segítségével még továbbfejleszthetsz. A pályákon a feladatod, hogy kikerüld az akadályokat és összegyűjtsd a pénzérméket. Az utcákon többször találkozol focistákkal, akiket ha leszerelsz, megszerezheted a labdájukat. A labdával a célkereszttel ellátott dobozokat tudod szétlőni, amelyekben különféle extrákat találhatsz. Juss végig az összes pályán és igazold le az összes Barcelona játékost a csapatodba!
Készítő:
Poki.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
13643
Értékelés:
(Szavazatok: 68, Átlag:4.37)

Oszd meg barátaiddal is a FC Barcelona Ultimate Rush játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist