England Premier League

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

England Premier League

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

England Premier League játék

England Premier League England Premier League
background
Leírás:
Egy újabb remek focis játék, melyben ezúttal az idei év angol bajnokság csapataival játszhatsz. Válaszd ki kedvenc Premier League csapatod, és irány az angol labdarúgó bajnokság. A játék nem kiesés alapon működik, hanem az összes csapattal meg kell küzdened. A pontozás a szokásos: 3 pont jár a győzelemért, 1 a döntetlenért, és nem jár pont a vereségért. Küzdj meg az angol bajnokság trófeájáért, győzz le minél több csapatot és szerezd meg a tabella első helyét.
A labdarúgó mérkőzések itt is 90 percig tartanak, csak az idő telik egy kicsit gyorsabban a megszokottnál. A helyzetek felváltva követik egymást. Az ellenfél helyzeteinél nem kell semmit tenned, csak bíznod a védelmed és a kapusod jó teljesítményében. A támadó helyzetek végeredménye viszont a te kezedben, avagy lábadban van. Mozgasd a focistádat a megfelelő helyre, és a megfelelő pillanatban lődd el a labdát. Vigyázz, hogy ne akadjon el a labda a sorfalban, és ne adj esélyt a kapusnak sem.
Készítő:
Flashfooty.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
21519
Értékelés:
(Szavazatok: 93, Átlag:4.17)

Oszd meg barátaiddal is a England Premier League játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist