El Clasico

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

El Clasico

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

El Clasico játék

El Clasico El Clasico
background
Leírás:
Játszd le az év legnagyobb, és legjobban várt meccsét, az El Clásico-t, melyben a spanyol bajnokság két legnagyobb sztárcsapata küzd meg egymással, a Barcelona és a Real Madrid. Te melyik csapatot választanád, kit szeretnél a győzelemre vezetni a 2015/16-os bajnokságban megrendezendő El Clásico-n? Messi, Suarez, Neymar vagy Ronaldo, Benzema, Bale hármas lesz a nyerő? Ebben a focis játékban eldöntheted, ki nyerjen, válaszd ki kedvenc csapatodat és játszd le az őrületes 90 perces mérkőzést. A játék során mind a támadásból, mind a védekezésből ki kell venned a részedet. A védekezésben te irányítod a kapust, az egérrel mozgasd a megfelelő helyre, majd a lövés után ugorj a labda irányába. A támadásoknál te irányítod a csatár játékost. A feladatod itt is az, hogy a labda irányába mozogj, majd a megfelelő pillanatban vagy lődd vagy fejeld el a labdát a kapu irányába. A mérkőzést az nyeri, aki a 90 perc alatt több gólt tud belőni ellenfele kapujába!
Készítő:
Deusx.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
28982
Értékelés:
(Szavazatok: 91, Átlag:4.51)

Oszd meg barátaiddal is a El Clasico játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist