2014 World Cup

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

2014 World Cup

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

2014 World Cup játék

2014 World Cup 2014 World Cup
background
Leírás:
Itt a világbajnokság, a 2014 World Cup focis játék kimondottan a brazíliai foci vébére készült, győzd le ellenfeleidet a kedvenc nemzeti csapatoddal és szerezd meg a világbajnoki trófeát. A hivatalos csoportmenetrend szerint játszhatsz a játékban. Minden mérkőzésen tizenegyeseket kell lőnöd. A játékmező tetején láthatod, hogy mekkora hátrányt kell ledolgoznod csapatoddal. Állítsd be a lövés erejét, az irányzékot és a csavarás mértékét. Verd át a kapust, és lődd a hálóba a lasztit.
Nyerd meg a focis játékok csoportköreit és juss ki az egyenes kieséses szakaszba. Onnantól kezdve már csak pár mérkőzés választ el attól, hogy te légy a 2014-es labdarúgó világbajnokság győztese. Neked melyik csapat a kedvenced ? Brazília, Olaszország, Spanyolország, Argentína vagy netán a németek esetleg a hollandok? Ki lesz a befutó? A döntés a te kezedben van!
Készítő:
Dailygames.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
25920
Értékelés:
(Szavazatok: 320, Átlag:4.04)

Oszd meg barátaiddal is a 2014 World Cup játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist