12 Yards Penalty Challenge

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

12 Yards Penalty Challenge

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

12 Yards Penalty Challenge játék

12 Yards Penalty Challenge 12 Yards Penalty Challenge
background
Leírás:
A 12 Yards Penalty Challenge egy izgalmas focis játék, amelyben a feladatod, hogy minél többször a kapuba találj. A különböző szinteken különböző nehézségű feladatok várnak rád. Minden szinten meg van adva, hányszor kell a kapuba találnod ahhoz, hogy a következő szintet teljesíteni tudd. A játék elején ki kell választanod, melyik szinten szeretnél 11-eseket lőni (eleinte csak a legkönnyebb szintet tudod kiválasztani), majd irány a zöld gyep! Válassz egy célterületet a kapuban, majd irányítsd a nyilat arra a helyre, amelyet kiválasztottál. Ezután azt kell beállítanod, hol szeretnéd eltalálni a foci labdát. Ha nem találod el pontosan a labdát, akkor mellé szállhat a lövésed. Természetesen a jól irányzott lövés sem garancia a biztos gólhoz, hiszen a kapus egy jól irányzott vetődéssel azt is megfoghatja. Járj túl a kapus eszén, és lődd be a szükséges gólokat a csatárral!
Készítő:
Box10.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
16958
Értékelés:
(Szavazatok: 117, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a 12 Yards Penalty Challenge játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist