12 Yards Penalty Challenge

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

12 Yards Penalty Challenge

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

12 Yards Penalty Challenge játék

12 Yards Penalty Challenge 12 Yards Penalty Challenge
background
Leírás:
A 12 Yards Penalty Challenge egy izgalmas focis játék, amelyben a feladatod, hogy minél többször a kapuba találj. A különböző szinteken különböző nehézségű feladatok várnak rád. Minden szinten meg van adva, hányszor kell a kapuba találnod ahhoz, hogy a következő szintet teljesíteni tudd. A játék elején ki kell választanod, melyik szinten szeretnél 11-eseket lőni (eleinte csak a legkönnyebb szintet tudod kiválasztani), majd irány a zöld gyep! Válassz egy célterületet a kapuban, majd irányítsd a nyilat arra a helyre, amelyet kiválasztottál. Ezután azt kell beállítanod, hol szeretnéd eltalálni a foci labdát. Ha nem találod el pontosan a labdát, akkor mellé szállhat a lövésed. Természetesen a jól irányzott lövés sem garancia a biztos gólhoz, hiszen a kapus egy jól irányzott vetődéssel azt is megfoghatja. Járj túl a kapus eszén, és lődd be a szükséges gólokat a csatárral!
Készítő:
Box10.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
18088
Értékelés:
(Szavazatok: 117, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a 12 Yards Penalty Challenge játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist